4 листопада начальник БУВР Південного Бугу Ілля Дяконович взяв участь у роботі колегії Вінницької обласної державної адміністрації «Про підсумки соціально-економічного розвитку області за 9 місяців 2021 року».

Також участь в роботі колегії взяли керівники структурних підрозділів ОДА, територіальних управлінь державних органів, силових структур, представники міської та обласної ради, а в онлайн-включенні – голови районних рад та територіальних громад Вінниччини.
Провів засідання Голова обласної державної адміністрації Сергій Борзов. Звертаючись до присутніх, керівник регіону зазначив, що підсумовуючи результати соціально-економічного розвитку Вінниччини за дев’ять місяців поточного року, важливо здійснити об’єктивну оцінку діяльності ОДА.
Заступник Голови ОДА Сергій Здітовецький ознайомив присутніх зі станом справ в агропромисловому комплексі Вінниччини. Про реалізацію прав дитини на сімейне виховання у контексті завдань, визначених тимчасовою слідчою комісією Верховної Ради України, розповіла начальник Служби у справах дітей ОДА Тетяна Дорош. Директор Департаменту гуманітарного розвитку ОДА Олександр Мельник прозвітував про стан використання державних субвенцій галузі освіти.
Ключовим стало обговорення доповіді начальника Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області Миколи Суржикова щодо виконання місцевих бюджетів за 9 місяців поточного року, перспектив та шляхів вирішення поставлених на 2021 рік цілей.

Наші контакти

БУВР Південного Бугу

Україна, 21100, м. Вінниця, вул. Василя Стуса, 7

тел./факс (0432) 52-09-00

 

e-mail: buvr.vn@gmail.com

гаряча лінія: 67-20-01

Ми в соцмережах: 

  

м. Вінниця 2024. Розробка сайту - студія «Webhit»