Дністровське басейнове управління водних ресурсів оголошує про старт ХІІ Міжнародного басейнового конкурсу «Барви Дністра» під девізом «Клімат змінюється – Дністер завжди з нами!»

Участь у конкурсі можуть взяти учні, студенти та викладачі загальноосвітніх, професійно-технічних, позашкільних та вищих навчальних закладів усіх форм власності, водокористувачі басейну Дністра на території Львівської, Тернопільської, Хмельницької, Івано-Франківської, Чернівецької, Вінницької, а також Республіки Молдова (вкл. Придністров’я).

Тож якщо ви вмієте через фотографію, малюно, відеофільм або слайд-шоу, ідею природоохоронного заходу, художній або публіцистичний твір будь якого формату, передати ваше ставлення до річки та бажання її зберегти, це ваш шанс.

Номінації Конкурсу:
• «Малюнок»;
• «Фоторобота»;
• «Відеофільм, слайд-шоу»;
• «Захід з оздоровлення водних ресурсів»;
• «Твір, оповідання, вірш, науково-популярна стаття».

Конкурс триває: з 22 березня до 1 жовтня.

Кожен учасник може подати до двох робіт за адресою: Україна, 76014, м. Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 23А, Дністровське БУВР.

Контакти для довідок: Гнатишин Іванна Василівна (0342) 52-34-83 Трач Мар’яна Ігорівна (0342) 52-34-83 , e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Переможці отримають цінні призи, дипломи оргкомітету відповідно до номінацій та особисто запрошуються організаторами Конкурсу для нагородження.

АНКЕТА УЧАСНИКА та ПОЛОЖЕННЯ КОНКУРСУ на сайті Дністровського БУВР у розділі «БАРВИ ДНІСТРА» - http://vodaif.gov.ua/

Наші контакти

БУВР Південного Бугу

Україна, 21100, м. Вінниця, вул. Василя Стуса, 7

тел./факс (0432) 52-09-00

 

e-mail: buvr.vn@gmail.com

гаряча лінія: 67-20-01

Ми в соцмережах: 

  

м. Вінниця 2024. Розробка сайту - студія «Webhit»