22 – 23 жовтня 2019 року представники БУВР Південного Бугу прийняли участь в роботі семінару: «Роль басейнових водогосподарських організацій в роботі секретаріатів басейнових рад громадські консультації для розробки планів управління річковим басейном», який проходив у Центрі підвищення кваліфікації працівників водного господарства.

Відкрила семінар голова Держводагентства України Ірина Овчаренко, яка зазначила, що вже рік як в Україні запущено роботу такого інструменту, як басейнові ради. Басейнова рада – не є формальним бюрократичним механізмом, це інституція, яка вже завтра буде долучена до фінансування заходів, спрямованих на досягнення «доброго» стану вод, підкреслила Ірина Овчаренко.

На семінарі розглядались питання специфічних аспектів роботи басейнових рад (географічні та тематичні комісії / групи; затвердження рішень, координація між суббасейнами), порядок та ключові аспекти роботи секретаріатів басейнових рад.

Основними доповідачами були представники: EUWI+/IOW, GEF Dniester, Apele Moldovei, Обласного комітету охорони природи Республіки Білорусії, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Blue Rivers, CWP Вірменія/EUWI+.

Наші контакти

БУВР Південного Бугу

Україна, 21100, м. Вінниця, вул. Василя Стуса, 7

тел./факс (0432) 52-09-00

 

e-mail: buvr.vn@gmail.com

гаряча лінія: 67-20-01

Ми в соцмережах: 

  

м. Вінниця 2024. Розробка сайту - студія «Webhit»